بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن

آزمایشات مختلف تولید رب گوجه فرنگی,بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن,پایان نامه بسته بندی رب گوجه فرنگی,پایان نامه فرآیند تولید رب گوجه فرنگی,پایان نامه فناوری تولید گوجه فرنگی,پایان نامه کنسروسازی رب گوجه فرنگی,پایان نامه مراحل ساخت رب گوجه فرنگی,فرآیند تولید کنسرو کردن رب گوجه فرنگی,فواید بلانچینگ در تهیه رب گوجه فرنگی
بازدید کننده عزیز در حال مشاهده فایلی با نام بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن هستید.

دانلود فایل

دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن چکیده  گوجه فرنگی جزء آن دسته از سبزیجاتی است که میوه آن برای تغذیه به کار می رود. مصرف سبزی ها به علت ویتامین، املاح و سلولزی که دارند برای انسان ضروری است. در تهیه رب گوجه فرنگی به منظور جلوگیری از اکسیداسیون ویتامین ها می توان از فرایند بلنچینگ استفاده کرد. با این وجود این فرایند مزایای بسیار دیگری نیز دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:  هدف اصلی از فرایند بلنچینگ غیر فعال کردن آنزیم های نامطلوب است که می توان به آنزیم های تجزیه کننده پکتین اشاره نمود. در اثر بلنچینگ آنزیم های تجزیه کننده پکتین از بین می روند که موجب می شود محصول دارای ویسکوزیته بهتر و رنگ مطلوب تر شود.بلنچینگ باعث می شود عمل فیلتراسیون (جدا کردن پوست و بذر) به خوبی انجام گرفته و از وارد آمدن فشار به دستگاه صافی جلوگیری نموده و استهلاک آن را کم می کند.  فرایند بلنچینگ موجب خواهد شد که بخشی از بار میکروبی ماده غذایی در اثر غوطه ور شدن در آب داغ شسته و خارج شده و بخش دیگر نیز در اثر حرارت از بین رفته و لذا در مجموع بار میکروبی ماده غذایی به نحو چشم گیری کاهش یابد. نکته حائز اهمیت در انجام این فرایند دمای آن در ابتدا و انتهای فصل تابستان می باشد.  در اوایل فصل تابستان از دمای C60 استفاده می شود و در پایان فصل از دمای حدودC80-70 استفاده می شود. دلیل این تغییر دما این است که در انتهای فصل گوجه فرنگی ها دارای آنزیم‌پكتیناز بیشتری خواهندبود،لذا میبایست دمای بالاتری اعمال شود تا این آنزیم از بین‌برود. کلمات کلیدی: گوجه فرنگی فرایند بلنچینگ رب گوجه فرنگی صنعت کنسرو سازی مقدمه  یکی از مشکلات مهم در نگهداری مواد غذایی فساد فرآورده ها در اثر عوامل مختلف می باشد. به طور کلی فساد عبارت است از هرگونه تغییر در ماده غذایی به نحوی که مصرف کننده از خرید یا مصرف آن امتناع ورزد و ماده غذایی غیر قابل فروش یا عرضه در بازار شود و لذا فساد همواره مترادف با خطر بهداشتی نبوده و در واقع فسادهای بدون خطر بسیار بیشتر از فسادهای مضر می باشد.  برای جلوگیری از بروز فسادها از روش های مختلفی استفاده می شود. از جمله می توان به روش های حرارتی مثل پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون، سرخ کردن و نظایر آن، استفاده از حرارت های پائین مثل سرد کردن و انجماد، استفاده از ترکیبات شیمیایی مثل شکر، نمک، سرکه و یا ترکیبات نگهدارنده مثل بنزوات ها، پروپیونات ها و نظایرآن، روش های مبتنی بر خروج رطوبت مثل تغلیظ و یا خشک کردن و روش های قدیمی و سنتی مثل دود دادن، نمک سود کردن و تخمیر اشاره کرد. در بین روش های اشاره شده فوق استفاده از حرارت متداول تر و کاربرد بیشتری داشته و تقریبا برای اکثر مواد غذایی کاربرد دارد. در تکنولوژی نگهداری مواد غذایی در قوطی یا کنسرو سازی نیز اساس نگهداری مواد  غذایی مبتنی بر استفاده از حرارت بوده اگرچه روش های دیگر مثل استفاده از ترکیبات شیمیایی مثل سرکه یا شکر و یا روش تغلیظ در محصولاتی مثل رب گوجه یا کنسانتره آب میوه جات می تواند به عنوان روشهای کمکی مطرح باشد.  فهرست مطالب 1- مبانی نظری و کلیات  1-1- مقدمه    2-1- تاریخچه        2-1-1- تاریخچه صنعت کنسرو سازی   2-1-2- رویدادهای مهم در تاریخچه کنسروسازی       2-1-3- تاریخچه کنسرو سازی در ایران    3-1- نوآوری در صنعت کنسروسازی رب گوجه فرنگی    4-1- کارخانه کنسروسازی چیست؟       4-1-1- معیارهای انتخاب محل کارخانه کنسروسازی        4-1-2- بهداشت کارکنان        4-1-3- انبارها    5-1- ملاحظات اقتصادی         5-1-1- هزینه کلی کارخانه     6-1- واژه های عملیاتی  2- فرآیند تولید رب در کارخانه رب همدانیان       1-2- مقدمه           1-2-1- منشاء گوجه فرنگی           1-2-2- ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی           1-2-3- تولید رقم های جدید           1-2-4- شاخص های یک گوجه فرنگی خوب برای تولید رب          1-2-5- حمل و تخلیه گوجه فرنگی      2-2- تاریخچه کارخانه رب همدانیان    3-2- مراحل ساخت رب گوجه فرنگی        3-2-1- چکیده ای از خط تولید رب همدانیان        3-2-2- شستشوی گوجه فرنگی        3-2-3- سورتینگ و لکه گیری        3-2-4- شستشوی نهایی        3-2-5- خرد کردن        3-2-6- صاف کردن        3-2-7- پیش گرم کردن (Blanching)       3-2-8- تغلیظ آب گوجه فرنگی        3-2-9- پاستوریزاسیون        3-2-10- پر کردن        3-2-11- درب بندی        3-2-12- اتوکلاو گذاری    4-2- بسته بندی        4-2-1- قوطی های فلزی        4-2-2- آزمون یکنواختی لاک        4-2-3- آزمون پخت لاک        4-2-4- آزمون چسبندگی لاک        4-2-5- استاندارد ابعاد دوخت    5-2- نقش و اهمیت آب در کنسروسازی        5-2-1- سختی آب        5-2-2- قلیائیت آب        5-2-3- سیستم و مراحل کار سختی گیرها        5-2-4- سیستم تصفیه خانه         5-2-5- اندازه گیری سختی و PH آب     6-2- آزمایشات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی          6-2-1- ارزیابی رنگ و بو و طعم          6-2-2- ارزیابی یکنواختی رب          6-2-3- اندازه گیری بریکس          6-2-4- اندازه گیری نمک        6-2-5- شمارش کپک         6-2-6- کشت میکروبی     7-2- بلنچینگ         7-2-1- ضرورت بلنچینگ  7-2-2- آنزیم بری گرم و سرد         7-2-3- سیستم آنزیم بری گرم (هات بریک)        7-2-4- روش های انجام بلنچینگ        7-2-5- پی بردن به صحت بلنچینگ         7-2-6- فواید بلنچینگ در تهیه رب گوجه فرنگی  3- نتیجه گیری، پیشنهادات و انتقادات      1-3- تاثیر قوطی بر عمر فروشگاهی   2-3- عوامل فرسایش قوطی      3-3- چگونه کیفیت رب پائین می آید؟       4-3- نگهداری رب در منازل  4- منابع و مآخذ

  • دیوار برشی و ترمیم و تقویت سازه های بتنی بوسیله آن

    بتن مسلح,دانلود مقالات رشته عمران,دانلود مقالات عمران,دانلود مقالات مهندسی عمران,دانلود مقاله ترمیم و تقویت سازه های بتنی,دانلود مقاله تقویت سازه…

  • بررسی رابطه بین مدیریت ریسک اعتباری با مطالبات معوق بانک ملت

    بررسی رابطه بین مدیریت ریسک اعتباری با مطالبات معوق بانک ملت,پایان نامه مطالبات معوق,پایان نامه مطالبات معوق بانک,تعریف ریسک عملیاتی,رابطه…

  • تشخیص الگوی صدا با استفاده از شبکه عصبی (نسخه آپدیت شده + 53 صفحه مقاله انگلیسی)

    تشخیص الگوی صدا,تشخیص الگوی صدا با استفاده از شبکه عصبی (نسخه آپدیت شده + 53 صفحه مقاله انگلیسی),دانلود مقاله ارشد…

  • نتایج مربوط به تجزیه و تحلیل داده ها ارزیابی میزان رضایت زناشویی و عوامل همراه آن در پرستاران

    تحلیل نتایج رضایت زناشویی در پرستاران,رضایت زناشویی,رضایت زناشویی در پرستاران,رضایت زناشویی در پرستاران بر حسب عوامل شغلی,عوامل مرتبط با رضایت…

  • اقدامات و عملکرد دستگاههای اجرایی

    اصل 44 قانون اساسی,اقدامات و عملکرد دستگاههای اجرایی,دانلود پایان نامه رشته مدیریت,دانلود پایان نامه مدیریت,سیاست های کلی 44 قانون اساسی,عملکرد…

  • نقش اسکادا در اتوماسیون و شبکه های صنعتی و مقایسه آن با سیستم کنترل گسترده

    اسکادا در سیستم های قدرت,دانلود پایان نامه اسکادا,دانلود پایان نامه رشته صنایع,دانلود پایان نامه صنایع,سیستم کنترل اسکادا,سیستم کنترل گسترده,مانیتورینگ و…

  • پاورپوینت شبکه مدیریت ارتباطات

    پاورپوینت شبکه مدیریت ارتباطات رفتن به سایت اصلی مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت شبکه مدیریت ارتباطات تعداد اسلاید: 20 اسلاید قالب…

  • پاورپوینت آشنایی با زندگینامه و آثار ریچارد راجرز

    پاورپوینت آشنایی با زندگینامه و آثار ریچارد راجرز رفتن به سایت اصلی مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت آشنایی با زندگینامه و…

  • اثر اضطرار در قراردادها و ایقاعات با بررسی مصداقهای مورد تردید

    اثر اضطرار در ایقاعات,اثر اضطرار در قرارداد,اثر اضطرار در قراردادها و ایقاعات با بررسی مصداقهای مورد تردید,اضطرار در حقوق,دانلود پایان…

  • پرسشنامه بررسی تاثیر درک مسئولیت اجتماعی شرکت بر رضایت و ابقاء مشتری

    پرسشنامه بررسی تاثیر درک مسئولیت اجتماعی شرکت بر رضایت و ابقاء مشتری رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت پرسشنامه بررسی…

  • چالش پیاده سازی موفق سیستم های مدیریت دانش

    پیاده سازی مدیریت دانش,پیاده سازی موفق مدیریت دانش,چالش پیاده سازی موفق سیستم های مدیریت دانش,چالش پیاده سازی موفق مدیریت دانش,عوامل…

  • معلمان و چشم انـداز

    fileina,انجام پروژه و پایان نامه رشته علوم تربیتی,تعلیم و تربیت,چشم انداز آینده معلمان,خرید پروژه و پایان نامه رشته علوم تربیتی,دانلود…

  • ساختارهای زمین شناسی نفت منطقه زاگرس

    چینه شناسی زاگرس,زمین شناسی منطقه زاگرس,ساختارهای زمین شناسی نفت منطقه زاگرس,فروافتادگی دزفول بازدید کننده عزیز در حال مشاهده فایلی با…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق تاب آوری

    پیشینه پژوهش تاب آوری,پیشینه تاب اوری,پیشینه تحقیق تاب آوری,فصل دوم پایان نامه تاب آوری,مبانی نظری تاب آوری,مبانی نظری تاب آوری…

  • اعتیاد در سنین پایین

    fileina,آموزش پیشگیری از اعتیاد,اعتیاد,اعتیاد در سنین پایین,انجام پروژه و پایان نامه رشته علوم اجتماعی,دانلود مقاله اعتیاد در سنین پایین,سیستم همکاری…